MKB 

De meest duurzame provider voor het MKB

Bepaal zelf wat u nodig heeft

Alle data- en telecomdienstverlening bij een leverancier onderbrengen? Dat is mogelijk! Optimaliseer en automatiseer je bedrijf! Ontzorg je onderneming zodat jij je kunt richten op de wensen van je klanten!

Maak kennis met onze pinautomaten

CONNECT Vast Duo

Ideaal voor toonbank opstellingen

Pinautomaat voor kledingwinkels

Als winkeleigenaar wilt u uw klanten van alle gemakken voorzien, ook als het op betalen aankomt. Daarom biedt W-Connect betaaloplossingen op maat aan. U hoeft geen aparte bankcontracten af te sluiten. W-Connect regelt alles vor u!

De voordelen voor kledingwinkels

  • W-Connect regelt alles voor u
  • Veilig en efficiënt afrekenen
  • Ook voor startende ondernemers
  • Razendsnel betalingen afhandelen
  • Eenvoudig administratie bijhouden
  • Zowel voor korte als lange termijn

Pinnen zonder stress via gecertificeerde pinverbinding

Storing met internet? geen stress! met onze pin automaten kun je ALTIJD transacties ontvangen! 

Pinautomaten:

Mobiele Pinautomaat

Onze mobiele pin maakt gebruik van het GPRS netwerk (2G) via een onafhankelijk eSim leverancier. Daardoor zal de pinautomaat altijd verbinden met het sterkste signaal en kunt u deze door heel Nederland (en de Eurozone) gebruiken. Dat maakt deze pinapparaat tot één van de flexibelste van Nederland!

Een opgeladen batterij gaat ruim 48 uur mee (gemiddeld 200 transacties). Opladen van de automaat is zeer eenvoudig door de micro USB aansluiting.

Mobiele Wifi Pinautomaat

Al onze mobiele pinautomaten worden uitgerust met GPRS (incl. simkaart en dataverkeer). Daarnaast kunt u de keuze maken om ook gebruik te maken van Wifi. Met deze mobiele oplossing kunt u zelf de keuze maken met welk Wifi netwerk u wilt verbinden of gebruik te maken van het GPRS netwerk. Dit maakt deze mobiele pinautomaat, één van de flexibelste pinautomaten van Nederland.

Een opgeladen batterij gaat ruim 48 uur mee (gemiddeld 200 transacties). Opladen van de automaat is zeer eenvoudig door de micro USB aansluiting.

CONNECT Mini

Onze nieuwste aanwinst is een Mini-POS. Deze kleine, handzame pinautomaat maakt gebruik van het GPRS netwerk (2G) via een onafhankelijk eSim leverancier. Deze pinautomaat werkt volledig autonoom, er hoeft geen connectie gemaakt te worden met een smartphone.

Een opgeladen batterij gaat ruim 12 uur mee (gemiddeld 60 transacties). Opladen van de automaat is zeer eenvoudig door de micro USB aansluiting. 

Voor Detailhandel


Veilig en gemakkelijk betalen met een bankpas. Ideaal voor kledingwinkels, kappers en juweliers

Voor Horeca

Of u nu een stamkroeg, shoarmazaak of een pizzaria, of een restaurant bent, wij hebben de oplossing voor u. 

Voor MKB

 

Valt u niet onder Detailhandel of Horeca, ook dan bieden wij de oplossing op maat voor u