Glasvezel Enterprise

Groei naar de toekomst!

Glasvezel, het snelste netwerk in nederland!

Upload of download jou onderneming veel? Je kan dan het beste voor een eigen ongedeelde glasvezelaansluiting internet, zo heeft u altijd razendsnel internet en een up-time van 99,9 %.  Het uploaden van bestanden gaat via het glasvezel netwerk even snel als het downloaden. Handig voor als je in de cloud werkt met grote bestanden!

Snel internet, zonder zorgen

W-Connect installeert en beheert

Bij onze Pro-abonnementen voorziet edpnet de configuratie, de installatie en het beheer van de hardware. We herstellen of vervangen jouw hardware bij defect. Wij monitoren actief je verbinding: is er een probleem, dan schiet onze helpdesk in actie.

Garantie op herstelling

Wij garanderen jou een herstelling binnen de 8 werkuren (van maandag tot vrijdag). Je hebt rechtstreeks contact met onze professionele helpdesk. Wil je een uitgebreidere garantie? Kies dan voor onze 11/7 of 24/7 garanties.

Bescherm je bedrijf (en je gemoedsrust) voor een internetpanne

Zonder internet kan je niet werken en verlies je inkomsten. Zoveel is zeker. Onze Pro-abonnementen beschermen jouw bedrijf met hun geheim wapen: de inbegrepen managed router met automatische 4G Back-up functie. Valt je vaste internetlijn uit? Dan schakelt de router over op 4G. Zo blijf je continu online, zonder zorgen. Gegarandeerd.

Hoe snel is snel?

 Met de maximale snelheid van 1GB/s zou een volledige 4K speelfilm binnen 1 minuut al gedownload zijn! Met een normale breedband verbinding zou dezelfde film pas na 2 uur klaar zijn met dowloaden…

"De hoeveelheid data die we versturen en ontvangen groeit elk jaar met meer dan 30%!"

Wat wil je nog weten?

Proximus belooft 2,4 miljoen fiber-ready adressen in 2025. Elke dag komen er nieuwe straten/wijken/terreinen bij. Doe alvast een adrescheck.

Nee, aangezien het niet nodig is om uw modem/router of andere toestellen in uw interne netwerk te kunnen bereiken vanuit het internet via hetzelfde IP adres. U zou voor een fixed IP adres moeten kiezen als u een van de volgende diensten wilt gebruiken:

  • een publieke web, file of application server
  • een eigen mail server
  • een centrale VPN site

Investeer met ons samen in de toekomst!

Meer en meer hedendaagse toepassingen word tegenwoordig door het internet gecommuniceerd, zoals een lift, alarm installatie, slimme thermostaat of een deurbel. dit zal blijven groeien en glasvezel groeit altijd met je mee! Glasvezel biedt de capaciteit om nu, morgen en in de toekomst tegelijk online te blijven!

Vraag je gratis audit aan